Mijn favorieten

Nieuws

KRUIJFF MAKELAARDIJ O.G. 15 JAAR IN EGMOND AAN ZEE!!
 
Op 1 maart 2001 opende Kruijff Makelaardij o.g. haar deuren van het nieuwe kantoor aan de Voorstraat 43 te Egmond aan Zee, in het pand waar voorheen Bakkerij Burgmeijer gevestigd zat.
Deze week wordt het 15-jarig bestaan van Kruijff Makelaardij in Egmond aan Zee gevierd!
 
We hoeven u niet te vertellen hoe snel de tijd gaat. 15 jaar is een hele tijd en ook hele prestatie als je je realiseert dat we net uit een langdurige (woning)crisis komen. Terugkijkende op deze 15 jaar is het zeer enerverend geweest. Het heeft ons gepokt en gemazeld op het gebied van onroerend goed. Je zou kunnen zeggen dat we alles wel al een keer hebben meegemaakt en toch worden we toch nog regelmatig verrast.
 
Kruijff Makelaardij is inmiddels niet meer weg te denken uit de Egmonden. Gedreven en vertrouwd staan we al jaren tot uw dienst en werken we met passie aan uw succes. Ooit stond het pand van Bakkerij Burgmeijer leeg, een mooie locatie voor ons makelaarskantoor, bedachten wij toen. Nu 15 jaar later is de locatie ongewijzigd gebleven en genieten we nog steeds van dit levendige punt in Egmond aan Zee. Inmiddels hebben we vele trouwe relaties die altijd weer terugkomen, maar ook veel nieuwe klanten weten de weg naar ons te vinden.
 
Gerard Kruijff is in 1989 begonnen in de makelaardij; een vak waar je helemaal in op kan gaan. Na de studie en de nodige werkervaring is hij in mei 1999 officieel beëdigd als makelaar/taxateur en besloot vanuit kantoor aan huis voor zichzelf te beginnen. Dit bleek een uitstekende stap en in de loop der jaren groeide het bedrijf tot een goedlopend NVM makelaarskantoor. We hebben ons nimmer uit het veld laten slaan en altijd vanuit onszelf gewerkt.
 
Ook binnen de organisatie houden we van stabiliteit. Marloes is er vanaf het begin al bij en werkt inmiddels dus ook al 15 jaar voor Kruijff Makelaardij! Begonnen als jonge meid en inmiddels een trotse moeder van 3 kinderen. Ook Monique, de vrouw van Gerard, is al jaren werkzaam in het bedrijf. We hebben geleerd om op tijd de zeilen te laten zakken als dat moet en op te hijsen als de markt daar om vraagt. Zo laveren we al 15 jaar in de woningmarkt van de Egmonden. Uitgaan van onze eigen kracht is het devies en dit staat nog steeds als een huis.
 
De komende 15 jaar……………gaan waarschijnlijk nog sneller dan de afgelopen 15 jaar. Voor onszelf voelt het nog als de dag van gisteren dat we in Egmond aan Zee begonnen en we hopen nog heel veel jaren met veel plezier door te gaan!  




Energielabel vanaf januari 2015

U bent verplicht een definitief energielabel beschikbaar te stellen bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van gebouwen aan de nieuwe woningeigenaar of huurder. 

Elke woningeigenaar die nog niet in het bezit was van een energielabel van zijn woning(en), heeft een voorlopig energielabel ontvangen. Het voorlopige energielabel is een letter van A tot en met G, waarvan A de zuinigste en G de minst zuinige klasse voorstelt. De toewijzing is gebaseerd op openbare gegevens over de woning(en), zoals het bouwjaar en woningtype. 

Het voorlopig energielabel is een indicatie van de energieprestatie van een woning. Aan de toewijzing van een voorlopig energielabel zijn verder geen consequenties verbonden.

Definitief energielabel
Om uw woning te mogen verkopen of verhuren heeft u een definitief energielabel nodig. Het definitieve energielabel wordt vastgesteld als u online de woninggegevens heeft aangepast, bewijsstukken heeft aangeleverd en als een erkend deskundige de gegevens op afstand heeft gecontroleerd. Een bewijsstuk kan bestaan uit een foto of een factuur van bijvoorbeeld uw cv-ketel. 

De Inspectie Leefomgeving en Transport handhaaft de wet en kan zij indien nodig handhavingsinstrumenten variërend van een waarschuwing tot een boete inzetten indien er bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van gebouwen geen definitief energielabel aanwezig is.