Mijn favorieten

Welkom bij Lemmink Finance

Het is een prettig gevoel als uw financiële zaken goed geregeld zijn. Inzicht in uw eigen financiële situatie en in de voor u afgesloten financiële producten, geeft rust. Wij kunnen u daarbij helpen.
Sinds 2010 is Lemmink Finance gevestigd in het kantoor van Kruijff Makelaardij. De samenwerking blijkt een succes, twee bedrijven in één pand ervaren klanten als zeer prettig.   

Wat doet Lemmink Finance?

Wij verrichten, voor particulieren en zakelijke cliënten, onafhankelijk advies- en bemiddelingsdiensten op het gebied van onder andere hypotheken, pensioenaanvullingen en verzekeringen.


Hypotheken                                                                                                            

Als u een huis koopt dienen er allerlei financiële keuzes gemaakt te worden. U wilt weten hoeveel u kunt lenen en welke hypotheek het best bij uw huidige en toekomstige financiële situatie past. Ook als u al een hypotheek heeft, kunt u voor vragen komen te staan. Bijvoorbeeld of het nieuwe rentevoorstel van de huidige bank wel zo goed is of wellicht hebt u nog een woekerpolis die is verpand aan uw hypotheek en wilt u liever sparen. Wij kunnen u met onze hypotheekcheck, op kantoor of bij u thuis, informeren of alles nog goed geregeld is. Omdat wij ons niet door een bank/verzekeraar laten belonen maar direct door u kunnen we u volledig onafhankelijk adviseren. Dat is wel zo eerlijk en objectief!   

Via onderstaande link kunt u ook ervaringen van bestaande klanten lezen:

www.advieskeuze.nl/advies/1931wd/lemmink-finance
 

Inkomensaanvulling

De AOW leeftijd gaat omhoog en de pensioenen staat onder druk. Uw inkomen voor later wordt dus steeds minder zeker. Wilt u afhankelijk blijven van de overheid of neemt u liever zelf de regie. Wellicht is het slim om fiscaal aantrekkelijk vermogen bij elkaar te sparen voor later, of misschien is het wel verstandig om juist de hypotheek versneld te gaan aflossen. Ook hier kunnen wij u bij helpen.
 

Verzekeringen

U kunt kiezen uit verzekeringen die schade vergoeden en verzekeringen die een (vaste) som geld uitkeren die vooraf is bepaald. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een levens- of uitvaartverzekering. Voorbeelden van schadeverzekeringen zijn een autoverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. Waarom verzekeren? Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u uw vermogen wilt beschermen. Maar vooral omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Via ons kunt u zich op een eenvoudige manier verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende situaties. Wij doen zaken met praktisch alle schadeverzekeraars, daarom vinden we altijd een partij die het beste bij uw wensen aansluit.


Hoe doet Lemmink Finance dat?

Tijdens een persoonlijk advies gesprek op kantoor of bij u thuis inventariseren wij uw financiële situatie, wensen en doelen. Na een grondige analyse van deze gegevens brengen wij een advies uit.
Het advies gesprek bestaat uit:

Inventarisatie
Tijdens de inventarisatie worden onder andere de volgende zaken met u doorgenomen:
  • Uw huidige en gewenste situatie
  • Uw toekomstige wensen en (gezins)doelstellingen
  • Uw vermogenspositie
  • Uw huidige pensioenopbouw
  • Uw hypotheek in geval van een eigen woning
  • Relevante regelingen van uw werkgever
  • Fiscale regelingen en aspecten
Analyse
Wij maken een analyse van de door u aangeleverde gegevens. Het is daarom belangrijk dat u ons juist en volledig informeert. Op die manier voorkomt u bijvoorbeeld dat u onder- of over verzekerd bent of dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Advies
Aan de hand van de informatie die u hebt gegeven stellen wij een advies op. Als het advies leidt tot een productadvies zullen we u informeren over de kenmerken van het product. Ook het kostenaspect zal uitgebreid met u worden besproken eventueel aan de hand van een gepersonaliseerd kostenoverzicht. Wanneer u tevreden bent over het advies, dan zullen wij de aanvraagformulieren verzorgen en het product voor u aanvragen.
Wij zijn adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of banken.

Tot ziens op kantoor,

Hans LemminkWebsite :      www.lemminkfinance.nl          Email :          info@lemminkfinance.nl