Mijn favorieten

Uw woning aankopen

Aankoopbemiddeling

Indien iemand een makelaar inschakelt voor de verkoop van een woning dan is het de taak van deze makelaar om de belangen van de verkoper zo goed mogelijk te dienen.
Dat is bij aankoop dus niet uw belang.
Uw belang is om de woning voor een faire prijs te kopen. Dat kan lastig zijn als u met een makelaar moet onderhandelen die een tegengesteld belang heeft.
 
Kruijff Makelaardij heeft de ervaring, kennis en het netwerk om u van kostbare informatie te voorzien. Informatie die u als gegadigde veelal niet tot u beschikking heeft. Als u kiest voor een aankoopmakelaar dan is Kruijff daarvoor de aangewezen persoon.

Wij behartigen uw belangen en zorgen ervoor dat u dat huis kan kopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. U koopt uw woning aan voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding en de makelaars van Kruijff geven u advies over de technische staat van de woning, zij doen de onderhandelingen en checken de juistheid van de opgemaakte koopovereenkomst.
Met Kruijff aan uw zijde voelt u zich sterk en zeker.
 
Kosten aankoopbemiddeling

De kosten voor onze bemiddeling bij uw aankoop zijn afhankelijk van de specifieke taken die u van ons verlangt. Deze kosten kunnen worden uitgedrukt in een percentage van de aankoopsom of als vast bedrag worden overeengekomen. In beide gevallen bent u verzekerd van een aankoop die van A tot Z wordt begeleid en die u een veilig gevoel geeft over de prijs/kwaliteit van het aangekocht object.
 
Als uw interesse is gewekt bent u meer dan welkom aan de Voorstraat 43 te Egmond aan Zee waar wij graag met u de mogelijkheden en de kosten met u doorspreken.  Dan weet u waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.