Mijn favorieten

Uw woning verkopen

Het besluit om uw woning in de verkoop te zetten is vaak een grote stap. U heeft er vele jaren gewoond en U wilt dat er zorgvuldig met de verkoop van uw woning wordt omgegaan.  U wilt ook het maximale halen uit uw woning.  Dat vinden wij logisch en daarom helpen wij u graag met ons netwerk en kennis. Want verkopen is mensen werk. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie bij de juiste mensen komt, het fotowerk juist die prikkel overdraagt zodat mensen echt geïnteresseerd op uw woning afkomen.  De marktsituatie zo inschatten dat uw vraagprijs zo realistisch mogelijk is. Kortom wij willen graag verkopen en U ook.  
 
Met het 'Totale verkooppakket' biedt Kruijff Makelaardij maatwerk dienstverlening aan voor de verkoop van uw woning.
 
 De (commerciële) werkzaamheden hiervoor bestaan o.a. uit het:
• (gratis) bepalen van de waarde van het object alsmede het geven van een advies vraagprijs
• aanmelden van uw woning op diverse sites
• actief raadplegen van onze database
• verzorgen van bezichtigingen
• verstrekken van informatie aan geïnteresseerden (digitale brochure)
• onderhandelen met potentiële kopers
• opmaken van de koopakte
• leveren van after sales service
 
Kosten Totale verkooppakket

De kosten voor dit 'totale verkooppakket' worden meestal uitgedrukt in een percentage van de verkoopsom. De mogelijkheid bestaat ook om een vast bedrag overeen te komen. In beide gevallen bent u verzekerd van een verkoop die van A tot Z vakkundig en volledig wordt begeleid alsmede een maximale opbrengst genereert.
 
Aangepast verkooppakket

Indien u ervoor kiest om Kruijff Makelaardij slechts een gedeelte van de taken te laten uitvoeren kan dat natuurlijk ook. U kunt dan simpel kenbaar maken wat wij voor u kunnen betekenen en we stellen een 'aangepast verkooppakket' samen. De kosten van zo'n aangepast pakket hangen af van de omvang van de overeen te komen taken.
 
In beide gevallen komen wij graag bij u thuis om de mogelijkheden met u  te doorspreken. Zo kunt u zelf bepalen wat u wilt.
Uiteraard bent u ook meer dan welkom bij ons aan de Voorstraat 43 te Egmond aan Zee.