Mijn favorieten

Taxaties

Het taxatiewerk van Kruijff Makelaardij staat hoog aangeschreven. Al jaren rapporteren wij aan alle, in Nederland, erkende banken. Als u een hypotheek wilt sluiten of oversluiten, zal uw bank u om een taxatierapport vragen. Hiermee beoordeelt de bank of de door u gevraagde lening in overeenstemming is met de waarde van de woning die als onderpand dient. Ook in andere gevallen kan een taxatierapport nuttig zijn, bijvoorbeeld in het geval van een verbouwing, een echtscheiding of bij een nalatenschap.
 
Heeft u een nieuwe woning gekocht en een hypotheek nodig of gaat u een hypotheek oversluiten; in alle gevallen heeft de hypotheekverstrekker een officieel taxatierapport nodig. De taxateurs van Kruijff Makelaardij zijn lid van de NVM, gecertificeerd taxateur en ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert.
 
Of het nu gaat om een waardebepaling, een gewone taxatie of een NWWI-taxatie; zoek dan niet verder, wij komen graag bij u langs. U en uw hypotheekverstrekker ontvangen dan een goed verzorgd taxatierapport.
 
Kosten
De kosten voor een taxatierapport kunnen verschillend zijn naar gelang de aard van de taxatie.
Vraag daarom naar de kosten en de voorwaarden.
 
Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor op 072-5070818 of vul het contactformulier in. Uiteraard bent u ook welkom op ons bezoekadres aan de Voorstraat 43 te Egmond aan Zee.